Kirjoittaja

Nimeni on Kevin Husell ja tervetuloa seuraamaan ajatuksiani ja kokemuksiani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kohentamisesta ja työpäivien optimoinnista. Olen kauppatieteiden maisteri, IT-konsultti, urheilija, matkustelija, biohakkeri ja virkeystilan optimoija.

Olen ollut tietotyöskentelijän työmaailmassa vuodesta 2015. Kauppakorkeakoulussa pääaineeni oli taloustiede, mutta siitä huolimatta päädyin IT-alalle töihin. Konsulttina toimiminen on mielestäni mahtavaa.

Olen vuosien varrella oppinut valtavasti niin IT-alasta kuin työkulttuuristakin. Työ on haastavaa ja mahdollistaa jatkuvan kehityksen. Usein on jotain uutta pähkinää purtavaksi. Konsultin roolissa en ole pelkästään kehittynyt työssäni, vaan myöskin ihmisenä. Olen saanut paljon uusia kokemuksia, tavannut ihmisiä eri kulttuureista, matkustanut ja kouluttautunut.

Kevin Husell

Alkuvuosina ihannoin pitkiä työpäiviä ja tuntui siltä, että kavereiden kanssa hieman kilpailtiinkin siitä kuka on kiireisin. Aloin kuitenkin kyseenalaistamaan työkulttuuriamme kokemuksieni myötä.

Mielestäni työkulttuuriamme varjostaa jatkuva kiire ja pitkäaikainen stressi. Hektisyyttä ihannoidaan ja jatkuvasti tulisi suorittaa. Koin itse uupumuksen oireita ja aloin näkemään sitä jatkuvasti ympärilläni. Oli tuttuja, ystäviä tai työkavereita, jotka olivat loppuunpalaneita oman työnsä takia. Perehdyttyäni asiaan tarkemmin, selvisi että uupumuksen arvioitu vuosittainen hintalappu on Suomessa 24 miljardia €. Tämän lisäksi työkyvyttömyyseläkkeet ja mielenterveysongelmat ovat nousussa. Mielestäni tilanne ei ole hyväksyttävä.

Koen, että voimme tehdä pienillä muutoksilla paljon asioita paremmin. Omien kokemuksieni perusteella olen nähnyt, että työskentelytavoissa on parantamisen varaa. Minä uskon, että järkevällä työnohjauksella ja panostamalla omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin voidaan saavuttaa parempia tuloksia töissä samalla kun vähennetään loppuunpalamisen riskiä. Hyvinvoiva työntekijä on työpaikan arvokkain voimavara. Sen takia työntekijöihin tulee panostaa entistä enemmän.

Päätin, että haluan olla mukana muuttamassa työkulttuuriamme parempaan suuntaan. Ja niin kesäkuussa 2019 syntyi Kevness. Sivustolla jaan tietoa miten kokonaisvaltaista hyvinvointia voi kohentaa omassa elämässä ja miten työpäiväänsä voi tehostaa työmaailmassa. Haluan oppia uutta, kehittää itseäni ja ylläpitää hyvää terveyttä. Haluan jakaa kokemuksiani ja ajatuksiani, jotta muutkin voivat hyötyä niistä.  

Kokonaisvaltaisin terveisin,

Kevin


Instagram: Kevness100

Facebook : Kevness

LinkedIn: Kevin Husell

Vieraskynä Inklusiiville Breaking the Mental Health Taboo in Organizations

Articles on Medium:

Intermittent Fasting — A Power Tool for Dieting and Wellbeing

Working out as a Keystone Habit

Optimize your day and get rid of Stress

Seuraa Instagramissa: Kevness100